Akció

November van, szürke ködös napok, bekuckózós, illatos teázós. Ilyen minden évben…

De idén más. Nagyon más. Ha az ablakon kinézek, a fákon még sárgás, vöröses leveleket látok. Még a levegő sem borzongató. Azonban mégis minden, mintha megfagyott volna. Dermesztő a csend és a kihaltság mindenütt. Szinte tapintható a bénító szorongás, a tanácstalanság: hogy lesz ezután?

Benned is lehet félelem, aggódás, hogy hol kaphatod el a vírust, meddig járhat a gyermeked oviba, iskolába, megmarad-e a munkahelyed, home office lesz, vagy munkába járás?

Mindenkit érintenek a korlátozások, ki-ki vérmérséklete szerint reagál rájuk, de az biztos, hogy erre különböző érzelmi reakcióink vannak. Az elszabadult érzelmek pedig testi, fizikális lenyomatokat is hagynak bennünk – stressz, szorongás, pánik, gyomorgörcs, álmatlanság, derékfájdalom. Arra pedig most sajnos kicsi az esély, hogy ezt intézményesen orvosolják.

A Bowen mozdulatok csodálatos stresszoldó hatással bírnak. Az érintés pedig lételemünk, amit a jelen helyzetben a távolságtartással ritkábban kaphatunk meg. Ez pedig most a legfontosabb: a feszültség oldásával segíthetjük leginkább az immunrendszerünket, hogy ideálisan működjön. Az aggodalom, félelem csökkenésével javul a hangulatunk, harmonikusan működik a szervezetünk, túlélünk – valós és átvitt értelemben is.

Én a saját eszközeimmel próbálok segíteni, és megkönnyíteni átvészelni ezeket a nyomasztó heteket. Ameddig lehet a jelen helyzetben, továbbra is várlak szeretettel Bowen kezelésekre, kiemelten ügyelve a biztonságunkra:

Az aktuális egészségügyi és járványügyi szabályokat betartva, a kezelőhelységben maszkot hordunk mindketten: kezelő és vendég egyaránt. A kezelések közötti hosszabb szünetekben alapos fertőtlenítést, szellőztetést végzek. A felületeket és a textíliákat is fertőtlenítő hatású anyagokkal mosom. A Bowen kezelések ideje alatt kellemes illatú, hatékony vírus- és baktériumölő illóolajokat párologtatok. Mindezt vendégeim és a saját védelmemben teszem, hogy minél nagyobb biztonságban érezhessed magad.

Készültem arra, hogy most mindenkinek nehezebb, ezért az alábbi lehetőséget kínálom:

A novemberi ajándékom: három alkalmas stressz- és szorongásoldó Bowen bérlet – két kezelés áráért, azaz 24.000.- Ft-ért! Az akció november 16 és 30 közötti bejelentkezés esetén érvényes, de 2021. január 30-ig tudod igénybe venni a kezeléseket Solymáron, vagy Budapesten, a XI. ker. Móricz Zs. körtéren. Várom jelentkezésedet a 20 966 4554 számon.

Addig is vigyázz magadra és családodra!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Helyszín Solymár Telefon +36 20 966 4554 Email cím info@bowenus.hu Óra Hétfő-péntek: 9-18 Szombat-vasárnap: szünnap
%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close