Kinek ajánlott?

A Bowent, mivel fájdalommentes és igen egyszerűen kivitelezhető, az újszülöttektől az idősekig minden korosztálynak ajánlom.                                Egyaránt alkalmazható akut állapotok, sérülések, illetve hosszabb ideje fennálló, krónikus problémák esetén is, önmagában, vagy kiegészítő kezelésként.

Bowen kezelés22

Hangsúlyosan ajánlom sportolóknak, hiszen nekik a mindennapjaikhoz tartozik a sérülés, ami sokszor hosszú kényszerpihenőre ítéli őket.

Korunk ingerekkel és feszültségekkel teli életében mindenkinek tudom ajánlani, hogy néha engedjen meg magának egy mély ellazulást.

girl-504315_1920A finom érintések kezelése, ezért a csecsemő- és kisgyermekkorban előforduló problémákat, fejlődésben történő elakadásokat is eredményesen és sírás nélkül lehet kezelni. Egyedi azért is, mert együtt kezelhetünk testvéreket, de még anyukát is.

Mindannyiunk életének része a stressz (ami élettanilag a szervezet válaszreakciója a külvilág változásaira), de a tartósan fennálló feszültségi állapotok, a krónikussá váló stressz rombolja egészségünket, és csökkentik életminőségünket. Ezért csupán a  jó közérzet fenntartásáért is ajánlom bárkinek, hogy tapasztalja meg a feszült és az ellazult, kiegyensúlyozott szervezet közötti különbséget. 

Néhány esettől eltekintve nincs rá ellenjavallat.  

Helyszín Solymár Telefon +36 20 966 4554 Óra Hétfő-péntek: 9-18 Szombat-vasárnap: szünnap
%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close