Bemutatkozás

Markó Anette-cropEredeti foglalkozásom magyar nyelv- és irodalom tanár. Bár sok örömet leltem a tanításban, az életem végül mégis más irányba fordult.

Főiskolás koromtól foglalkoztattak a kérdések:

 • Hogyan befolyásolják gondolataink és érzelmeink fizikai testünket, közérzetünket?
 • Milyen külső és belső okok vezetnek ahhoz, hogy rosszul érezzük magunkat a bőrünkben?
 • Miképpen változtathatunk életmódunkon, hogy visszanyerjük vitalitásunkat?

Eleinte könyvekben kerestem a válaszokat, később tanfolyamokra  jártam. Lassan, évek alatt a megszerzett tudás egy rendszerré áll össze, melynek megfelelően igyekszem élni: fontos a fizikai és lelki egészség, és ezért folyamatosan tenni kell. A pozitív életszemlélet, az egészséges táplálkozás, a rendszeres mozgás, az önismeret fejlesztése részévé vált életemnek.

Ezt a tudást szeretném másoknak is átadni, hogy utat mutathassak a változáshoz. Ezért természetgyógyász alapvizsgát tettem, majd fülakupunktúrás addiktológia, és alternatív mozgás-, masszázsterápia szakmodulokból is levizsgáztam.

Megismerkedtem a Schüssler arcdiagnosztika módszerével, végeztem tanfolyamot a kiegészítő Schüssler-sók alkalmazásáról, és a gyerekeknél való alkalmazhatóságukról. Használom és ajánlom is a Schüssler-sókat, hiszen a Bowenhez hasonlóan információval segíti a szervezet helyreállító folyamatait.

Megtanultam és szívesen alkalmazok egy különleges Arc(sz)építő masszázst is, ami nemcsak relaxál, jótékonyan hat az egész szervezetre, de még segít megtartani az arc fiatalosságát is.

Azonban a BOWEN az, amit igazán kerestem: miként lehet szavak nélkül, néhány mozdulattal  megszólítani a testet, és ezzel megsúgni, hogyan hogyan kerüljön ismét egyensúlyba, harmóniába. Elsősorban ezt a módszert ajánlom a hozzám fordulóknak, mert gyorsasága és hatékonysága sokéves tapasztalatom ellenére is nap, mint nap ámulatba ejt. Fájdalom nélküli kezelés, ami ellazít és megkönnyebbülést hoz.

De felhívnám a figyelmet arra, hogy én ezekkel a módszerekkel NEM betegségekre fókuszálok, NEM végzek gyógyító tevékenységet, és NEM ígérem, hogy bármiféle betegségből meg fogsz gyógyulni! Minden felmerülő egészségügyi problémával mielőbb fordulj orvoshoz! A Bowen egyedül abban segít, hogy a testi, fasciális feszültségek oldásával a közérzeted javulását tapasztalod meg. S ha emellett a problémáid is enyhülnek, az bizonyítéka annak, hogy milyen csodálatos az emberi test regenerációs képessége.

Hálás vagyok tanáraimnak: elsősorban Liebe Györgynek, aki elhozta Magyarországra a Bowen Technikát, és a világ sok tájáról érkező trénereknek, akik tudása és tapasztalata hozzájárul tudásom elmélyítéséhez.

A Bowen Technika továbbképzésein folyamatosan részt veszek, hazai és nemzetközi instruktorok tanfolyamain mélyíthetem a tudásomat:

 • Modul 7 Alapvizsga – Manfred Zainzinger
 • Modul 9-10  Haladó diplomás vizsga – Manfred Zainzinger
 • Testolvasás – Csíky Ferenc és Liebe György
 • Munka nyakfájdalmakkal – Robyn Wood
 • Bowen csecsemőknek és kisgyermekeknek – John Wilks és Lina Clerke
 • Megérteni Bowen fogásokat – John Wilks
 • Modul 11  Mesterkurzus – Manfred Zainzinger
 • Eltérő korai fejlődésmenet I. II. – Bóta Ildikó
 • Kezelési stratégiák – John Wilks
 • Rejtett gyöngyszemek – Louise Tremblay
 • Hormonális oldás – Ron Phelan

Végül, de nem utolsó sorban, hálás vagyok mindenkinek, aki bizalmába fogad azzal, hogy hozzám fordul gondjaival.

MARKÓ ANETTE
Okleveles Bowen Alkalmazó

Ha szívesen kipróbálnád a Bowen módszert, vagy további információt szeretnél kapni, hívj bátran!

Telefon: +36 20 966 4554

Helyszín Solymár Telefon +36 20 966 4554 Óra Hétfő-péntek: 9-18 Szombat-vasárnap: szünnap
%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close