Tapasztalatok

Lassan felkerülnek az oldalra azok a személyes beszámolók, melyekben vendégeim írnak a Bowen kezeléseken tapasztaltakról, eredményekről. Köszönöm, hogy megosztják másokkal is a közös sikereinket.

Isiász, lumbágó:

2014 november végén megszületett második gyerekünk.  Két hónappal később elkezdett fájni a derekam.  Próbáltam először természetes, házi gyógymódokat, de sajnos nem váltak be. Amikor már a járás is nehézzé kezdett válni, elmentem reumatológiára, ahol fizikoterápiás kezelést kaptam. Sajnos nem sok sikerrel.

Közben fokozatosan nőtt a fájdalmam, derék, csípő és lábtájékra sugárzott ki. A jobb lábamat volt, hogy két kezemmel emeltem előre, hogy lépni tudjak, mert egészen a kislábujjig sugárzott a fájdalom. Fájdalomcsillapítót nem szedhettem, mert szoptattam a kicsit. Majd következett a masszázs és a gyógytorna. De a gyógytornász nem tudta, hogy milyen feladatokat adjon, mert nem sikerült beazonosítania, honnan ered a fájdalmam. Sajnos ez sem segített. Majd elmentem egy magánklinikára, ott csak annyit mondott az orvosom, hogy nyugodjak meg, szerencsére műteni nem kell. De, hogy mi a konkrét bajom, nem tudtam meg. Persze előírt kezeléseket: masszázs, lökésterápia, torna, mágnesterápia, kineziotape és Spinemed. Másfél hónap után,  rengeteg idő, energia es pénz elköltése után sem változott az állapotom a felsorolt kezelések hatására sem. 2015 július végén, a helyi biobolt ajánlásával rátaláltam Anettre és elkezdtük a Bowen Technika kezeléseket.

Akkorra már olyan szinten kimerültem, hogy bármit kipróbáltam volna, csak egészséges legyek. Anette az első kezelés alkalmával alaposan kikérdezett, tájékoztatott mindenről. Bevallom, az első kezelésről hazaérve úgy gondoltam, hogy ez is csak kidobott pénz volt. Ámde! Másnap felébredve, a több hónapos beidegződött mozdulattal próbáltam kiszállni az ágyból, amikor is észrevettem, hogy valami történt. Igen! Fel tudtam lassan kelni, minden fájdalom nélkül. Hihetetlennek tűnt. Aztán eljött a második kezelés ideje. Megbeszéltük, mik történtek az elmúlt 7 nap alatt, és Anette megint megkezelt. Ez így ment július utolsó hetétől hetente, jelentős es fokozatos javulás mellett. Párhuzamosan ezzel, eljutottam MRI-re, ahol megállapították, hogy lumbágóm van ülőideg gyulladással és egy nagyon pici sérvvel.

A kezelések hatására fokozatosan kezdtem visszanyerni az energiámat, mozgás képességemet es ezzel együtt a hitemet, hogy igen, ez a legjobb és legtermészetesebb módszer, amivel gyógyulhatok. Persze volt egyszer-kétszer olyan, hogy a fájdalmak előtörtek, de ez a folyamat része. Ilyenkor kell erősnek lenni és nem feladni, mert akkor már közel a cél! Szóval Anette egy és fél hónap alatt teljesen “összerakott”. Minden ismerősöm a csodámra járt, mert már egyenesen tudtam járni és azóta a gyerekeket is segítség nélkül látom el.

Így, most szeptember végén , gyógyultan, már csak egy rossz álom az elmúlt 7 és fél hónap. Mindenkinek nagy szeretettel ajánlom a Bowen Technikát. 🙂

J. Kati

Helyszín Solymár Telefon +36 20 966 4554 Óra Hétfő-péntek: 9-18 Szombat-vasárnap: szünnap
%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close